Restaurangserie


Restaurangserie

Primärt erbjuder En Bohuslänsk Deli skräddarsydda lösningar på skaldjursprodukter till restaurangerna. Med vår erfarenhet av att arbeta med restauranger har vi sortiment i alla kvalitésegment.

Vi producerar bla burfångade havskräftor färdiga med vitlökssmör i portionsformar till restaurang. Dessa är lämpade för de flesta restauranger och när de har dessa på lager så kan de erbjuda en högklassig skaldjursrätt som enkelt tillagas direkt i sin form utan att någon arbetsinsats samt helt utan svinn.

Dagens rätt…

Vi hjälper gärna till med alternativa och udda produkter. Vi kan förslagsvis nämna, att vi som bifångst i våra burar kan erbjuda: trollhummer, valthornsnäckor, neptunussnäckor, alger, ostron i alla former mm.

Har ni önskemål, kontakta gärna Niklas Krafft, fiskare på LL 12 Nephrops: tel: 0704-53 74 84

DSC_6779_bohuslanskdeli

All images are under copyright © En Bohuslänsk Deli and Lise Hougs Östberg