Vår Ugn & Grillserie


Vår Ugn & Grillserie

Det kan nästan inte bli enklare att njuta av en äkta bohuslänsk skaldjursrätt. Antigen tillagar du rätten i ugnen eller på grillen direkt i folieformen. Och lyxigt är det att bjuda på en ljummen, väldoftande och -smakande västkustklassiker.

ModernSmartDining_6476

Tillagning i folieformen:

Havskräftorna kan tillagas direkt utan föregående upptining. Ta ut folieformen ur förpackningen och dra av plastfolien.
Ugn: Ugnen värms upp till 220° C. Ställ in folieformen mitt i ugnen i ca. 20 min.
Grill: Se till att ha en bra glödbädd. Ställ folieformen på gallret i ca. 12–15 min.
Tips: Ös skaldjuren flertaliga gånger med det smälta kryddsmöret under tillagningen.

Visste du att havskräftan levar på 20–800 meters djup och föredrar den mjuka havsbotten där den kan gräva gångar för att gömma sig.

Innehåller: Burfångade Bohuskräftor, svenskt smör, vitlök, salt, olivolja, persilja, citron och konserveringsmedel E 223. 750 G

All images are under copyright © En Bohuslänsk Deli and Lise Hougs Östberg